Водії маршруток вчать тернополян самостійно розраховуватися за проїзд карткою

Опубліковано:
26 Січня, 2018
Водії маршруток відступили від бойкоту нової системи оплати за проїзд та почали вчити тернополян самостійно розраховуватися за проїзд карткою, – пишуть Тернополяни

Про це у “Фейсбуці” написала журналістка Любов Вовк.

Читайте також

Мерія Тернополя завдала вирішального удару по «африканській» транспортній системі міста
Приватні перевізники хотіли «нагнути» тернополян. Не вийшло

– Сіла в 27-ий маршрут. Даю водію проїздний, а він повертає до мене валідатор і каже – прикладайте. Кажу: яким боком? Без різниці. Приклала. Виліз талончик. Водій його відриває і каже мені – бачите, отакво треба талончик брати, тягнути догори, зрозуміли? Я кажу, а круто, то ви так всіх пасажирів вчите? Каже, всіх, бо ви мусите самі то вміти, ми не маємо то робити, – йдеться в дописі. 

Нагадаємо, що з 2 січня у громадському транспорті Тернополя почала працювати система оплати “Соціальною карткою тернополянина”, відповідно до якої вартість проїзду у маршрутках та тролейбусах зросте на одну гривню при готівковому розрахунку.

З перших днів роботи нова система оплати лише викликала обурення людей. Тернополяни скаржилися, що водії не хочуть брати більше як три людини з “Картою тернополянина”, а валідатори, які мали стояти у вільному доступі, знаходяться біля водіїв. А згодом самі водії вирішили розповісти про своє незадоволення та організували страйк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #валідатор, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: