З 1 лютого у Тернополі розірвуть договори з приватними перевізниками

Опубліковано:
22 Січня, 2018

У Тернополі не змогли знайти консенсусу і домовитись із водіями та перевізниками про нормальний режим роботи. Відтак, міська рада оголосила про розірвання з ними укладених раніше договорів з 1 лютого.

Як зазначив очільник міста, перевізники в повному обсязі не виконують тих умов, які були прописані і обговорені на початку роботи. Зокрема, було обіцяно оновити рухомий склад транспортних засобів та придбати низькополі автобуси. Окрім цього, водії постійно не дотримуються графіків, з’їжджають з маршруту раніше і саботують роботу по реалізації електронного проїзду.

Читайте також

Пенсіонерки обплювали водія маршрутки у Тернополі

— Пасажирські перевезення, які є в Тернополі, не задовільняють ні жителів міста, ні міську раду. Довший час ми намагались знайти порозуміння з тернопільськими перевізниками і йшли на компроміс. Зокрема, ми хотіли забезпечити якісне сполучення і врахувати інтереси водіїв та пасажирів. Але оскільки ми бачимо, що з кожним днем якість перевезень падає, то вирішили, що наша співпраця на цьому має бути припинена, — зазначив Сергій Надал.

Приватним перевізникам були надані офіційні листи про розірвання договорів з 1 лютого. Після цієї дати в місті буде працювати лише комунальний транспорт та маршрутки перевізників, які виконають умови передбачені договором. 

— 1 лютого на засіданні виконкому буде прийнято рішення про тимчасові маршрути, які будуть забезпечувати перевезення пасажирів на термін до 3-х місяців з подальшим або продовженням або подальшим оголошенням нового конкурсу, — наголосив міський голова. 

Про назви та номери маршрутів, які курсуватимуть у місті після 1 лютого повідомлять згодом. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевізник, #тернопіль, #тернопільські новини, #угода
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: