Завершилась «віденська казка» для олігарха з Тернопільщини

Опубліковано:
22 Січня, 2018

Ось і завершились казки віденського лісу для Дмитра Фірташа. Суд Відня дав добро на екстрадицію олігарха в США. Перед Дмитром Фірташем постала дилема: 50 років американської тюрми з конфіскацією усіх його активів, або співробітництво з слідством — вибір тут очевидний. І Дмитро Фірташ, як на духу розповість слідчим все. В томучислі й про фінансові, корупційні та політичні зв’язки між Дмитром Фірташем і українськими політиками. 

Читайте також

Суд дозволив скандальному політику з Тернопільщини виїжджати за кордон: у нього там є дитина
Жителька Тернопільщини намагалася підкупити слідчого

Коротко про суть справи. Вищий земельний суд Відня нарешті задовольнив позов австрійської прокуратури про екстрадицію українського олігарха Дмитра Фірташа в США.

Як відомо, українського олігарха затримали в Австрії в березні 2014 року на запит американських слідчих, але випустили під заставу у 125 мільйонів євро.

США звинувачує Фірташа у дачі хабара розміром 18,5 мільйонів доларів за ліцензію на розробку титанових родовищ у Індії поза конкурсом. Олігарху загрожує до 50 років тюрми і конфіскація всіх активів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відень, #ірташ, #корупція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #США, #тернопіль, #тернопільські новини, #тюрма, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: