Тернополян запрошують завершити вишивання карти-оберегу України

Подія відбудеться у ТРЦ «Подоляни» 22 січня  з 11 по 15 годину.

21.01.2018 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ірина Мадзій

– Мета акції - об'єднати різні спільноти України для духовного процвітання Батьківщини у любові до спільного генетичного коду нації -  української вишиванки, - розповідає організатор акції «Україно моя вишивана» Тетяна Дяківнич. – Розпочнемо зустріч із жителями Тернополя і області спільною молитвою за участю священнослужителів. Тож  карта буде своєрідним полем молитви, зарядженим позитивною енергетикою людей зі всієї України. За допомогою голки та нитки, хрестиком за хрестиком, із відкритою душею об'єднаємося у щирому бажанні миру та злагоди для України. Запрошуємо усіх бажаючих залишити свій слід в історії створення карти-оберегу.

Нагадаємо, акція стартувала 22 червня минулого року на Борщівщині. Вишита мапа вже побувала у Львівській, Хмельницькій, Чернівецький, Івано-Франківській, Рівненській, Волинський, Житомирській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській, Черкаській, Донецькій та Луганській областях.

Подія відбудеться у ТРЦ «Подоляни» 22 січня з 11 по 15 годину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі