Зачіска, стрижка можуть не тільки підкреслити жіночу красу, але і зіпсувати її, передає Ukr.Media. Але іноді мода і світогляд чоловіків не збігаються. Тому, поки ви не зважилися ще на кардинальні зміни, наша редакція вирішила розповісти, які зачіски, укладання та стрижки найбільше не подобаються чоловікам.

Стрижка під хлопчика. Так, можливо така стрижка на деяких жінок виглядає дуже красиво. Але більшість чоловіків стверджують, що жінки, які збривають свої локони, виглядають відразливіше. Чоловіки воліють бачити біля себе жінку з сексуальними і красивими локонами.

Поголена скроня або потилиця. Чоловіка, коли бачать таку стрижку, замислюються, для чого ж жінки виголюють собі половину волосся на голові. Таку стрижку протилежну стать вважає недоречною і відразливою.

Нарощене волосся. Не всі жінки можуть похвалитися довгою і густою шевелюрою. Тому багато хто вдається до накладного волосся. Але як стверджують чоловіки, немає нічого гірше, ніж відчути під рукою, доторкаючись до волосся коханої, якісь “вузлики“ або “проводи“, а ще гірше – висмикнути з зачіски в пориві пристрасті кілька накладних пасм.

Укладання з начосом. Можливо раніше така укладання користувалася успіхом, але на сьогоднішній день таку зачіску краще взагалі не робити. Чоловіки, дивлячись на таку зачіску, думають, що ви, швидше, схожа на його шкільну вчительку, що такі ж “вавилони“ зводила на голові.

Дреди і афрокосички. Чоловікам така зачіска здається надто дикуватої і недоречною для європейських жінок. Така зачіска асоціюється з антисанітарією і дикунством африканських племен.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #зачіска, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: