У сім’ї фронтмена гурту «Kozak System» трапилося горе

Опубліковано:
20 Січня, 2018

Уродженець Тернопільщини, лідер гурту «Kozak System»  Іван Леньо похоронив  свого батька у Монастириську. Про цю сумну звістку він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Трагедія трапилася паралельно з  приготуваннями гурту на конкурс Євробачення. Іван сподівається на перемогу і обов’язково присвятить її покійному батькові.

«Поки козаки вибирали порядковий номер на виступі у конкурсі Євробачення, я в Монастириську поховав свого тата. Єдиного і неповторного! Він був справжнім козаком! Він був працьовитим і вмів радіти життю. Він любив життя, а життя любило його. Його любили всі: рідні, близькі, жінки, друзі, сусіди…

Він умів створити навколо себе ауру радості і щастя. За архетипом він нагадував Дадана із фільму Кустуріци «Білий кіт, чорна кішка». Якщо б Федір Стригун за якихось обставин відмовився б заграти роль козака Андрія в «Пропалій грамоті», то тато замінив би його з легкістю.

Коли здоров‘я почало погіршуватись, він змушений був повернутись з Америки додому на лікування. Він занедбав свій організм, і майже осліп на два ока. Але ніколи не втрачав гостроти розуму і здорового глузду.

Він настільки переймався проблемами країни, зокрема бідності і безвиході земляків за кордоном, що запив і фактично, загробив себе. Одні з останніх його фраз були: «краще б я був незрячим в Америці, ніж зрячим в Україні»

Тату, ми з тобою! Спочивай з миром. Майбутню перемогу в Євробаченні присвячуємо тобі-справжньому Мамаю сьогодення! Любимо тебе!».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батько, #леньо, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #похорон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: