У п’ятницю 19 січня у Тернополі будуть встановлені рекорди – найстарший та наймолодший моржі міста

Опубліковано:
18 Січня, 2018

Клуб моржів “Нептун” традиційно запрошує тернополян на святкування свято Водохреща. Освячення води розпочнеться у 12 годині дня 19 січня. Найзагартованіші люди Тернополя для всіх гостей готують гарячий трав’яний чай. У цьому їм допомагатиме міська рада. Але перед початком святкування у дев’ятій ранку біля купелі будуть зафіксовані два нових рекорди Тернополя “Наймолодший морж Тернополя” та “Найстарший морж Тернополя”. В ополонку зануряться 9 річний Наум Жильченко та 74 річний Михайло Федорович Тихонович. Михайло Федорович не тільки морж, а ще і головний Нептун клубу – вже декілька років поспіль він з тризубом морського царя розпочинає занурювання у день Водохреща. За ним ідуть усі члени клубу “Нептун”.

Під час свята планується порахувати усіх, хто зануриться у Йорданську воду і це може також стати рекордною цифрою. 

Очільник громадської організації Богдан Поломацканич поділився планами розвитку клубу: “Ми хочемо, щоби наш клуб перетворився на справжній оздоровчий центр, де кожен зможе отримати консультацію, як правильно загартовуватись. Ми можемо консультувати школи та садочки, долучати студентство та молодь. Маємо бажання, як громадська організація вже більш ніж з 30-річним досвідом, прийняти участь у Громадському бюджеті Тернополя. В нас є всі умови, щоби облаштувати саме тут місце зустрічі моржів з усієї України та світу. Маємо досвід організації Всеукраїнських змагань та змагань обласного рівня. Наше місто може стати зимовою столицею моржів України.”

Після купелі біля ополонки пригощатиме фірмовим напоями “Хортиця”.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #морж, #нептун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: