Депутати-вигнанці із «Свободи» без погодження «залізли» в іншу партію

Опубліковано:
17 Січня, 2018

Екс-депутати ВО «Свобода» Іван Сороколіт та Ігор Турський написали заяви на вступ в партію «Сила Людей». Член цієї партії Андрій Палюх заявив, що політики лізуть у «Силу Людей», як підлі рейдери без згоди будь-кого із об’єднання.

У мережі Facebook Іван Сороколіт повідомив: «Важливий крок! Разом з Ігор Турський написали заяви на вступ в партію «Сила Людей».Щоб змінювати вулицю, місто, країну – слід об’єднуватись в політичні команди. Вирішили робити це не на словах, а на ділі. Робити правильно. Навіть якщо це буде дуже складно. Хочемо пов’язати нашу громадсько-політичну діяльність з командою, для якої статутні норми, правила, прозорість та принципи це не пусті слова, – з партією «Сила Людей».

Водночас Андрій Палюх, експерт з питань громадської роботи та політики у «Силі Людей» запвеняє, депутати підло зазізли у партію, без згоди будь-кого із її членів: «Цих два горе-чиновники, не спитавши жодного члена партії ,сили людей‘ Тернопільської міської організації , чи вони готові працювати з вигнанцями ,свободи’, а це десятки людей, скориставшись демократичним баченням партії, внаглу лізуть у партію, як самі підлі рейдери! Партії , Сила Людей‘ непотрібні підлі-чиновники!».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #палюх, #партія, #сила людей, #тернопіль, #тернопільські новини, #туський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: