Посада керівника Збаразької районної державної адміністрації довго вакантною не залишилася. На крісло, де донедавна сидів Анатолій Качка, є вже впевнений претендент, – пише Без Табу.

Як стало відомо Без Табу з власних джерел, попередню співбесіду у Адміністрації президента на посаду голови Збаразької РДА пройшов Савчук Валерій Петрович. Кандидат є чинним депутатом Збаразької райради, очолює бюджетну комісію. 

Читайте також

Анатолій Качка ще випливе на новій посаді

Валерій Савчук, згідно з декларацією, живе у с.Лози. Є однопартійцем Качки і теж входить у Блок Петра Порошенка «Солідарність».  Кандидат на престижну посаду у минулому скликанні Верховної Ради був помічником нардепа Михайла Головка. Савчук – засновник  і власник компанії «ГАЇ РОЗТОЦЬКІ БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ». Вона контролює кам’яний кар’єр у селі Гаї-Розтоцькі Збаразького району.

Також у декларації Валерія Петровича зазначено володіння 50% від загального капіталу  ТОВ “Тернопільська Будівельна Виробнича Група”, ПМП “Софіт”, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КОМУНАЛЬНИК”, 100% ТОВ “НОКС”. Дружина Савчука, Марія Олегівна, є власницею ТОВ “ТЕХНІЧНА ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ НЕРУХОМОСТІ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #валерій савчук, #голова, #Збараж, #РДА
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: