15 млн. гривень грошових переказів отримали Тернополяни за першу декаду нового року

Опубліковано:
16 Січня, 2018

Передноворічний та святковий період – час пікового навантаження на системи грошових переказів. Так, за перші 10 днів нового року жителі Тернопільщини отримали у ПриватБанку близько 15 млн грн виплат.

“Тернопільщина – область заробітчан, а у ВУЗах навчається значна кількість іноземних студентів. Ці фактори забезпечують підвищений попит на сервіс переказів, особливо у святковий період, – розповідає керівник напрямку платежів та переказів ПриватБанку Ігор Гакало. – Окремо варто зазначити, що сучасний ринок пропонує надзвичайно широкий вибір переказів, що дає можливість кожному підібрати найбільш зручний та вигідний сервіс”.

На сьогодні у ПриватБанку для отримання та надсилання грошей доступні 9 систем грошових переказів, найбільш популярними серед яких є Western UnionMoneyGramRIA. Дані сервіси об’єднують понад 200 країн, а партнерами компаній є національні поштові служби, фінансові заклади та найбільші торговельні мережі. Відтак, кошти можна швидко та надійно відправити практично у будь-яку точку світу.

Окремо варто згадати міжнародні платежі SWIFT, що є зручним способом здійснити грошовий переказ за кордон зі свого рахунку на рахунок фізичної або юридичної особи. Платежі ідеально підходять для оплати закордонних покупок, бронювання готельних номерів, оплати навчання, відпочинку або лікування, а також для грошових переказів родичам і друзям.

Нагадаємо, що у банку, окрім можливості якісно та швидко відправити чи отримати кошти, працюють різноманітні акції, що дають шанс виграти цінні призи, просто скориставшись фінансовою послугою. Для прикладу, двоє тернополян стали переможцями акції “Планшетоманія від MoneyGram” та отримали в подарунок сучасні планшети.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переказ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: