Весняна зима на Тернопіллі: в Заліщиках цвітуть троянди (Фото)

15.01.2018 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ірина Мадзій

Користувачі соціальних мереж діляться світлинами розквітлих троянд в Заліщиках і сумують за снігом і морозами. Жителька містечка над Дністром Марта Свіченюк виклала на своїй сторінці у мережі Фейсбук світлини троянд із підписом «Різдво-2018».

Олена Терен поділилися фото із розквітлим Антирринумом великим – багаторічною декоративною трав’янистою рослиною, що належить до сімейства подорожникових і підписала його так: «Заліщики продовжують вражати різнобарв’ям цвітіння у Різдвяні дні. Ще одну дивовижу зустріла сьогодні. Схоже, заморозки таки забарилися». Ще під однією світлиною квітучої троянди вона залишила коментар: «Ну і що, що Різдво? Троянди цьогоріч про це не думають. Цвітуть собі».

Світлана Тумак  теж не може намилуватися своїми новорічними трояндами, які розпустили свої червоні пелюстки у перший день нового року.

Тетяна Пальчинська ділиться фото із жовтими трояндами, що розквітли 19 грудня на городі її мами. Милували квіти око і на сам Новий Рік. Жінка так написала у своєму коментарі: «31грудня -а вона цвіте. Нехай у цьому новому році все у нас буде добре. Здоров'я нам всім, любові, миру і добра. Нехай в душі у нас завжди цвітуть троянди, такі як ця новорічна троянда на городі у моїх батьків. Фото зроблене сьогодні».

Якщо вірити синоптикам, то такі аномальні теплі зими будуть у наших широтах і в наступні роки. З приводу таких прогнозів актуальності набирає інше питання – якою буде весна після такої зими? Невже все поміняється місцями? Адже уже були у нас і зимові весни.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі