Військовий журналіст з Тернополя розповів про загибель бійців на фронті (Відео)

Опубліковано:
11 Січня, 2018

Двоє із трьох загиблих за минулу добу українських військовослужбовців виконували бойове завдання на донецькому напрямку, коли підірвалися на вибухівці. Ще один боєць АТО загинув унаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань.

Про це в ексклюзивному коментарі телеканалу “112 Україна” повідомив речник прес-центру штабу АТО Василь Лабай.

“Не усі наші бойові безповоротні втрати вчора сталися внаслідок обстрілів. На жаль, двоє українських воїнів підірвалися на невідомому вибуховому пристрої під час виконання бойового завдання”, – зазначив він.

Це, за його словами, сталося на донецькому напрямку.

“Ще один військовослужбовець загинув внаслідок ворожого обстрілу на луганському напрямку”, – додав Лабай.

Чотирьох поранених військовослужбовців доставили до військових шпиталів та надали їм необхідну лікарську допомогу, відзначає речник прес-центру штабу АТО.

“Військові лікарі кваліфікують стан їхнього здоров’я як задовільний”, – заявляє він.

Наголошується, що від початку доби вздовж лінії розмежування спостерігається тиша. Станом на 8:30 не зафіксовано жодного обстрілу позицій сил АТО.

Як повідомлялося, за минулу добу, 10 січня, бойовики здійснили в зоні АТО сім обстрілів. Троє українських військовослужбовців загинули. Ще троє бійців були поранені, а один отримав бойову травму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #василь лабай, #втрати, #загинули, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: