На Тернопільщині стартувала реєстрація на пробне ЗНО

11.01.2018 12:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

9 січня на Тернопільщині стартувала реєстрація на пробне ЗНО і триватиме до 31 січня. Якщо учасник не зможе з’явитися на тестування, то сплaчені ним гроші йому не повернуть, однак він отримaє комплект тестових матеріалів і матиме можливість перевірити свої знання вдома. Реєстрація на пробне ЗНО відбуватиметься на базі Інтернет-ресурсу Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Читайте також

Скільки у 2018 році коштуватиме здати пробне ЗНО?
Інструктор зі стрільби влучив в око майбутній поліцейській з Тернопільщини

Цьогоріч пробне ЗНО розпочнеться 24 березня тестуванням з української мови та літератури знання. Знання з англійської та іспанської мови, біології, географії, історії України, математики, фізики, французької та німецької мов, хімії можна буде перевірити 31 березня. Обрати для тестування можна лише один предмет.

Вартість одного тестування становитиме 132 гривні, а це на 3 гривні дорожче, ніж минулого року. Про це повідомив заступник директора з питань ЗНО та моніторингу якості освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної освіти Юрій Шайнюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі