Комунальне підприємство «Тернопіль Інтеравіа» пропонує об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), комерційним та приватним структурам підключити власні камери відеоспостереження до централізованої комунальної системи відеоспостереження міста Тернопіль.

Основа мета – централізоване покращення безпеки на проблемних ділянках та загалом у місті. Незабаром планується запуск муніципального ситуаційного центру, де буде вестись круглодобове чергування з переглядом камер відеоспостереження та при фіксуванні небезпеки буде негайно повідомлено правоохоронні органи.

Окрім того, власники камер будуть мати доступ до відео -архіву та можливість розмістити камеру на сайті http://webcam.te.ua, що дасть змогу спостерігати наживо за власними територіями та майном.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном 42-42-69

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпека, #інтеравіа, #камера, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спостереження, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: