У Тернополі «ожила» найкрасивіша в Україні шопка

Опубліковано:
9 Січня, 2018

У церкві Святого Апостола Петра, що в Тернополі на масиві «Аляска», уже закінчили монтувати шопку. Вона поки є найбільшою в Україні, має 30 метрів висоти та 40 в ширину. Цьогоріч її доповнили новими рухомими фігурами, – пишуть Тернополяни.

Усі механізовані елементи власноруч виготовляє отець Косма. Саме завдяки йому ось вже 18 років на шопку приїжджають подивитися дорослі і малі не лише з різних районів області, але з інших міст України і навіть з-закордону.

– Тут панує особлива атмосфера. Велично, цікаво, святково. Тут відчувається справжній дух Різдва, – каже прихожанка храму Анастасія Жук. – Приємно, що є люди, які хочуть трудитися і прикладають такі великі зусилля, аби порадувати своїм творінням інших. Їх праця безцінна.

Розпочали встановлювати шопку 26 грудня. Практично усе вже готово, залишилось «підмарафетити» усе та помістити у зоокуток живих звірів, яких так полюбляють діти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква, #шопка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: