Кременецький комплекс трамплінів очікують великі зміни

Опубліковано:
8 Січня, 2018

Кременецький комплекс трапмплінів, що має статус  бази олімпійської підготовки, перейде у власність Тернопільської обласної ради.

Це та інші питання його майбутнього обговорили сьогодні на комісії облради та ОДА.  Йшлося, зокрема, про виготовлення документації на споруди, передавання земельної ділянки з правом  постійного землекористування від міської ради, розвиток бази як єдиного майнового комплексу з перспективою будівництва ще одного трампліну К-70 та реконструкції існуючих К-15, К-30 і К-40 – пише Пульс Кременця з посиланням на Народну правду.

“Звісно, в планах буде і реконструкція існуючих технічних приміщень, тренерських, роздягалень, – каже начальник управління фізичної культури та спорту ТОДА Віктор Мацикур. – На даній базі відбувається тренувальний процес з лижного двоборства та стрибків на лижах з трампліна, організований обласною ДЮСШ з зимових видів спорту, тут тренується близько 150 учнів. Відбуваються Чемпіонати України, готуються члени національної збірної України, від 2006 року вихованці цієї школи беруть участь в Олімпійських Іграх”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реконструкція, #тернопіль, #тернопільські новини, #трамплін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: