Тернопільські біатлоністки невдало виступили на етапі Кубка світу в Німеччині

07.01.2018 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

4 січня у німецькому Оберхофі пройшов четвертий етап Кубка світу з біатлону. У спринті змагалися жінки. За Україну бігли і дві тернопільські спортсменки – Олена Підгрушна та Анастасія Меркушина. Втім, цей забіг вдалим для них не назвеш, - пише Тернополяни.

Та й не лише для них, а й для інших біатлоністок нашої збірної (разом із нашими землячками бігли також Віта Семеренко, Юлія Джима та Ірина Варвинець. Валя Семеренко також мала брати участь в гонці, але не так і не вийшла на старт через стан здоров’я.

Впевнену перемогу у спринті здобула словачка Анастасія Кузьміна. Другою стала фінка Кайса Мякарайнен, а почесну третю сходинку п’єдесталу посіла Вікторія Віткова з Чехії.

Українські біатлоністки, говорячи відверто, показали жахливий хід. Тому спромоглися потрапити лише до 30-ки найсильніших. Найкращою серед біатлоністок була Віта Семеренко, яка в турнірній таблиці розмістилася на 22-му місці. Далі 25-тою була наша Олена Підгрушна, а Анастасія Меркушина лише 32-гою прийшла до фінішу. Ще гірший результат у Юлії Джими – вона 42-га, ну а Ірина Варвинець 58-ма.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі