На Львівщині готують цілодобове перекриття кордону з Польщею

Опубліковано:
6 Січня, 2018

9 січня 2018 року противники закону №6776-д про податкові обмеження на часте ввезення товарів з-за кордону планують розпочати цілодобове блокування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

Про це «Вголосу» стало відомо із власних джерел.

Збір оголошено на 9:00 ранку 9 січня біля пункту пропуску «Ягодин». Також протестувальники планують заблокувати рух на пункті пропуску у Раві-Руській.

«Наше життя і заробітки несолодкі, а у Пороха все в шоколаді. Тому лише припинивши рух вантажних автомобілів, ми зможемо вплинути на ситуацію. Протест має бути цілодобовим, ми мусимо організовуватись та підміняти один одного. Попереджуємо завчасно, щоб поінформувати якомога більшу кількість людей», – кажуть мітингарі.

Як відомо, 1 січня 2018 року набрав чинності закон про податкові обмеження на часте ввезення товарів з-за кордону. Тепер правила безмитного ввезення товарів в ручному або супровідному багажі сумою до 500 євро (в аеропортах до 1000 євро) і з вагою до 50 кг діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні понад 24 години і в’їжджає в країну не частіше, ніж раз на 72 години. За більш частого в’їзду без податків можна ввезти товари на суму тільки до 50 євро.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кордон, #львів, #перекрити, #пікет, #рава руська
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: