У міській раді пояснили, в чому різниця між «Карткою тернополянина» та електронним проїзним квитком

Опубліковано:
5 Січня, 2018

У Тернополі вступив у дію диференційований тариф на проїзд у міському громадському транспорті, відповідно до якого власники «Карти тернополянина» або електронного проїзного квитка сплачують за проїзд за старими тарифами – 3 гривні у тролейбусах та 4 гривні у маршрутках.

При готівковому розрахунку вартість проїзду становить 4 гривні у тролейбусі та 5 гривень у маршрутці.

Також діє і електронний проїзний квиток. Про різницю між картками розповіли у міській раді.

Читайте також

Електронний квиток – це європейська практика, яку впроваджує вся Україна

– Планувалося, що буде введений трирівневий тариф, відповідно до якого власники «Картки тернополянина» мали платити найменшу вартість за проїзд – відповідно 3 та 4 грн., а власники проїзних квитків – на 1 грн. дорожче. Проте наразі у місті введено дворівневий тариф, тому зараз власники «Карток тернополянина» та електронних проїзних оплачують однаково за найнижчим тарифом, – зазначили у мерії.  

Проте, відомо, що якщо власник загубить «Картку тернополянина», його баланс при виготовленні нової картки буде відновлено. Якщо ж загубиться електронний проїзний квиток, то його баланс не відновлюється.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка тернополянина, #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: