Тернополяни просять облаштувати пішохідну доріжку перед входом до «жіночої консультації» міської лікарні №2

Опубліковано:
5 Січня, 2018

Тернополяни просять облаштувати пішохідну доріжку перед входом до «жіночої консультації» міської лікарні №2. Відповідну петицію уже подали на сайт Тернопільської міської ради:

«На даний момент при виході з жіночої консультації (на бамі) в сторону стоянки автомобілів веде заасфальтована доріжка. Вона тягнеться лише до огорожі і хвіртки, далі від огорожі до стоянки (близько 15 метрів) відсутня доріжка для пішоходів і в дощову та мокру погоду ця частина перетворюється на болото, через яке приходиться переходити, щоб дійти до машини. В жіночу консультацію з автомобільної стоянки необхідно знову ж таки пройти через це болото і потім його ж розносити по всьому приміщенні (іноді навіть бахіли безсилі). «Догадливі» громадяни зробили вже кілька «дірок» в огорожі лікарні, щоб не долати цю «перешкоду», чим завдають значної шкоди газону парку лікарні. 

Прохання до місцевої влади – зробити хоча би вузеньку пішохідну доріжку із твердим покриттям від стоянки автомобілів (що перед 2-ю міською лікарнею) до хвіртки перед жіночою консультацією. Це б значно полегшило вагітним перехід, а також дозволило б приходити у чистому взутті», – зазначає автор петиції Ольга Крупа.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #доріжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: