Священик з Тернополя виступив проти «Кварталу 95»

04.01.2018 06:43   Джерело: cactus.news
Опубліковано : Новини Тернопільщини

«Бо зневажають все чисте і світле»: так священик тернопільського собору Олег Гах закликав не переглядати програми за участю відомих акторів-коміків. Про це він написав у соцмережі.

На думку священика, продукт «Кварталу 95» не є сатирою та гумором. Натомість їх програма «зневажає все світле і чисте, здобуте українським народом». Насамперед Гух звернув увагу, що коміки у Новорічну ніч розпочали свою програму на фоні державних символів, які для нього мають особливе значення.

Також Гах вважає, що своїми «вставками українською» артисти проявляють зневагу до державної мови. Таким чином роблячи її сприйняття другорядним.

Читайте також:  З’явилася офіційна заява Литви щодо нерозмитнених авто

«Закликаю не дивитися «Квартал 95»! Те, що вони показують в Новорічний вечір, не сатира і не гумор – це зневага до всього світлого, чистого і українського, здобутого надто високою ціною», – заявив Гах.

Дехто із користувачів соцмережі підтримали священика, проте є і такі, хто підтримує «кварталівців»:

«Не підтримую. Показують абсолютно 100% чисту пародію», «Бажано взагалі телевізора не дивитись», «Якби не квартал, в країні не було б проблем», «А панотець чого в піст розважальні програми дивиться?», – пишуть у коментарях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: cactus.news  

Коментарі