На «швидкій» в Борщеві пацієнтів приймають п’яні лікарі

Опубліковано:
2 Січня, 2018

На «швидкій» в Борщеві стався доволі неприємний інцидент – упіймали п’яного медика, – пише Звістка

А почалось усе з того, що молодий чоловік привіз в лікарню свою дружину, якій була потрібна негайна медична допомога. Але замість кваліфікованого та досвідченого працівника закладу, який мав би негайно взятись за порятунок здоров’я та життя пацієнтки, перед чоловіком з’явився піддатий лікар. 

Зрозуміла річ, що неадекватна поведінка п’яного лікаря викликала обурення і чоловік прийняв єдино правильне в цій ситуації рішення – зателефонував в поліцію. 

Як повідомив представник правоохороних органів, відносно лікаря складено адміністраторативий протокол за ст.179 КУпАП (Розпивання спиртних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані). 

А довірили б ви життя своїх дітей, дружин чи батьків в руки п’яних лікарів? Риторичне питання, якщо хоча б на мить уявити собі подальший розвиток подій!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #швидка. алкоголь
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: