«Є кілька надзвичайно давніх колядок, їхня мелодика мала би вас зачарувати», – Оксана Муха про свій концерт у Тернополі

Опубліковано:
2 Січня, 2018

Свій перший сольний концерт у Тернополі відіграє 9 січня Оксана Муха. Програму «Різдвяний вечір», яка звучатиме у стінах обласного драматичного театру імені Тараса Шевченка, почали збирати ще дуже давно, понад 3 роки тому.

— Це будуть колядки ті що ви знаєте і зможете підспівувати, і такі, які ви будете чути вперше. Є кілька надзвичайно давніх колядок, їхня мелодика мала би вас просто зачарувати. — Так заінтригувала своїм майбутнім виступом співачка під час програми «Про важливе» на «ІНТБ».

Читайте також

Тернопільський актор Олег Боков чверть століття грає Святого Миколая
А ви бачили «Василину»?
У Великих Гаях все своє: навіть ляльковий театр

«…Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», — так колись висловилася Ніна Матвієнко. Саме захоплення цією американською співачкою українського походження спонукало Оксану співати. Хоча спершу, ще юну музикантку, повністю поглинула гра на скрипці.

— Потім був конкурс імені Квітки Цісик. Це власне той конкурс, який допоміг мені себе усвідомити як співачку, — згадує Оксана Муха. — Допоміг прийняти таке складне рішення у моєму житті, коли я на етапі свідомо, що 19 років навчалася гри на скрипці, я маю вищу освіту, і тут я маю змінити все життя. Конкурс мене переконав, саме імені Квітки Цісик, що я іду правильною стежко.

Додамо, що з початку 2015 року Оксана Муха бере участь у концерті «Проект-Івасюк. Перезавантаження». Окрім неї там також були Піккардійська терція, Олександр Божик, Брія Блессінг, джаз-гурт ShokolaD, MANU.

Заначимо, концерт «Різдвяний вечір по-львівськи» Оксани Мухи відбудеться під час туру містами Західної і Центральної України.

Зараз саме такий час, коли люди повинні мати більше українського. А у час Різдва, ще і доброго. Відчути святковий дух і наші справжні традиції тернополяни зможуть уже 9 січня.

Квитки — у касі  драмтеатру (52-40-66) або ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #колядки, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оксана муха, #ріхдво, #театр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: