Скільки б не ображалася прекрасна половина людства на жарти у свій бік, але правди не приховаєш – відсутність інтимного життя справді згубно впливає на жіночий організм. Якщо ви не хочете, щоб вас, як у доброму старому фільмі, називали “сухою і байдужою”, або ще й жорсткіше, погляньте, чим загрожує відсутність сексу за висновками медиків:

Низька самооцінка

Трапляється, що навіть у заміжніх із цим проблеми: нібито й приваблива, і регулярно займатися цим ніхто не заважає. Якщо ви добровільно говорите “ні” задоволенню, то потім не дивуйтеся, звідки у вас виникають комплекси, чому не задовольняє відображення у дзеркалі і навіщо вас так часто запитують: “що сталося?”. Науково доведено, що під час статевого акту жінка відчуває себе по-справжньому щасливою.

Читайте також

Як одягали красуні на Тернопільщині в давнину (Відео)
Учені дізналися, у які дні людям найбільше хочеться сексу

Проблеми зі шкірою

Придивіться до самотніх уважніше. Вони дуже часто використовують тональний крем, аби приховати недоліки на обличчі. Все тому, що секс стимулює виділення природного колагену, і як результат – виглядаєте молодше, зникають навіть мімічні зморшки.

Депресія 

Припиніть себе переконувати, що розлючені без причини: настрій безпосередньо пов’язаний із близькістю, а якщо її немає, організм не виробляє серотонін (гормони радості), почуваєтеся напружено і постійно підвищуєте голос.

Зниження імунітету

Фізіологи в один голос стверджують: займатися сексом треба не менше двох разів на тиждень і тоді ймовірність захворювань (особливо сезонних) зменшиться на 30%. Імунітет буде більш стійким до вірусів, тому про ГРВІ та грип можете забути.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #здоров’я, #інтим, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #секс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: