Напередодні всіма улюбленого і довгоочікуваного Нового року хочеться знати, які сюрпризи і несподіванки приготував мешканцям Тернопільщини 2018 рік, покровителем якого буде Жовтий Земляний Собака. Отож, забудьмо про буденне, політику, реформи, проблеми і загляньмо у майбутнє. Що нас чекає?

У прийдешньому році правлячою стихією буде Земля, тому Собака закликає всіх знаків Зодіаку суворо дотримуватися давно усталених правил, канонів і стереотипів, і, звичайно, шанувати старовинні традиції, зокрема й  сімейні.

2018 рік буде відносно стабільним, спокійним і врівноваженим. Такий вплив не тільки правлячої стихії, а й кольору року (жовтий) буде відображатися майже на всьому — економіці, політиці, характері людей, особистому житті і природних явищах.

Цей рік — вдалий період для налагодження стосунків між усіма знаками Зодіаку, народження спадкоємців і створення сімей. Шлюби, укладені цього року будуть не лише міцними і довготривалими, а й щасливими.

Уже в лютому багато хто помітить великі зміни в особистому житті, оскільки правління Жовтого Земляного Собаки стартує 16 числа цього місяця. Вплив стихії року буде дуже потужним, тому багато особистостей відчують прояв раніше не властивих їм якостей. Наприклад, завзяті холостяки зважаться на офіційне оформлення стосунків із коханою, а ті, хто навіть не планував появи спадкоємців, почнуть замислюватися про продовження роду.

Самотні отримають шанс знайти свою долю в 2018 році і з головою поринуть у безодню пристрасних і яскравих емоцій. Господар року буде згладжувати всі гострі кути і допоможе уникнути будь-якого непорозуміння. Майже всі стосунки, розпочаті в 2018 році, приведуть до створення сім’ї.

Стихія Землі є символом родючості, саме тому агрономи і фермери, а також ті, чия робота пов’язана з землею, переконаються, наскільки щедрим буває Собака. Працьовиті і завзяті зберуть доволі великий урожай.

У 2018 році буде важко ледарям, оскільки тотем покарає їх повною відсутністю прибутку, а про фінансову стабільність не доведеться навіть мріяти. Цілком можливо, що Собака позбавить їх навіть тих джерел доходу, які були раніше.

Охочих налагодити стосунки або примиритися з кимось, символ року нагородить умінням переконувати і красномовством, тому вони швидко зможуть здійснити задумане. Рік, у якому править Собака, ще називають «роком вибачення», тому з’явиться можливість помиритися з людьми, з якими в минулому відбулася велика сварка. Всі старі образи повністю забудуться, без сліду зникнуть і душевні рани.

Найбільш сильний вплив стихії Землі відчують наділені владою — політики, керівники великих підприємств, власники компаній та ін. Однак, щоб Собака подарував небувалу удачу і великий успіх, необхідно завжди й у всьому бути справедливим і намагатися в міру своїх можливостей надавати допомогу потребуючим.

Незважаючи на те, що господар 2018 року вирізняється щирістю, справедливістю і дружелюбністю, він часом може поводитися непередбачувано, а іноді й примхливо. Саме тому у багатьох людей може періодично з’являтися відчуття занепаду енергії і лінь. Однак це виявлятиметься тільки у тих знаків Зодіаку, які не поставили перед собою конкретних цілей і піддаються песимістичним настроям.

2018 року будуть відбуватися дуже важливі події, в тому числі і відкриття світового масштабу.

За статистикою, в рік Собаки ніколи не починалися повстання, війни, державні перевороти або революції. Навпаки, подібні події закінчувалися саме під час правління Собаки. До того ж в цей період завжди різко зростає кількість укладених шлюбів і підвищується народжуваність.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #2018, #гороскоп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рік, #собаки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: