Звільнені з полону військові з Тернопільщини отримають грошову компенсацію

Опубліковано:
1 Січня, 2018

Звільнені бійці отримають від держави грошову компенсацію. Час перебування в полоні чоловікам зарахують як трудовий стаж, – пише Доба.

Читайте також

Військовий з Тернопільщини, який провів у полоні бойовиків понад два роки, розповів про пережите (Відео)

— Наша пропозиція буде в тому, щоб надати кожному з тих, кого вчора звільнили, по 100 тисяч гривень. Період, коли людина незаконно утримувалася бойовиками, буде зарахований у трудовий стаж. Якщо військовослужбовець потрапив у полон, цей термін йому зарахують як учаснику бойових дій – у потрійному варіанті”, – заявив міністр соціальної політики Андрій Рева. — Нами підготовлений проект постанови про надання матеріальної допомоги кожному з тих, хто звільнений. Зараз на місця йдуть мої доручення, щоб кожне управління соціального захисту за адресою вивчило потреби цих людей: у когось – працевлаштування, в когось – реабілітація, комусь треба полікуватися.

Нагадаємо, що вчора в Донецькій області було проведено масштабний обмін полоненими між Україною і сепаратистами ЛДНР. Разом на підконтрольну Києву територію передали 73 осіб, до республіки поїхали 233. Серед звільнених полонених є і бійці з Тернопілля. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #компенсація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #полон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: