Тернопільська поліція знайшла «мінера», який підняв на ноги всі служби міста

30.12.2017 14:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
Ввечері, 28 грудня, у Тернополі був справжній переполох. З автовокзалу, залізно дорожнього вокзалу та з приміської станції на Білогірській евакуйовували людей. Там працювали вибухотехніки та правоохоронці, - пишуть Тернополяни.

Все через «жартівника», який о 20:17 год. зателефонував у поліцію і повідомив про замінування вищезгаданих об’єктів. Невідомий сказав, що за дві хвилини там пролунають вибухи.

За трьома адресами негайно виїхали співробітники поліції спільно з вибухо-технічною та кінологічною службами.

- Із залізничного вокзалу було евакуйовано майже сотню осіб, а з автовокзалу – 25. Оскільки приміська автостанція по вулиці Білогірській уже не працювала, то евакуйовувати людей не довелося, - інформують в ГУНП у Тернопільській області.

На щастя, жодних вибухонебезпечних предметів у цих приміщеннях та прилеглих територіях виявлено не було. Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області взялися встановлювати особу, яка повідомила про завідомо неправдивий факт підготовки до вибуху.

- Зловмисника було встановлено в ході оперативних заходів. Ним виявився 46-річний житель Копичинців. У минулому лиходій вже мав проблеми із законом за вчинення крадіжок. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження. Триває досудове розслідування, - розповідають правоохоронці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі