На Тернопільщині зафіксували 2 випадки захворювання на туберкульоз і 1- на ботулізм

Опубліковано:
29 Грудня, 2017

За даними моніторингу інфекційної захворюваності, який проводять працівники Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ України, станом на 26 грудня в області за первинними діагнозами зареєстрували 64 випадки  інфекційних захворювань. Зокрема, це: вітряна віспа – 35 випадків; кір – 8 випадків; покуси – 8 випадків; контакт із твариною, хворою на сказ – 3 випадки; туберкульоз – 2 випадки; короста – 2 випадки; Інфекційний мононуклеоз – 1 випадок; ентеровірусна інфекція – 1 випадок; скарлатина – 1 випадок; вірусний гепатит – 1 випадок; гостра кишкова інфекція – 1 випадок; ботулізм – 1 випадок.

Лікарі закликають, при перших симптомах прояву інфекції, не займатися самолікуванням, а одразу прийти на діагностику до медзакладів. Про це повідомляють в Тернопільському обласному лабораторному центрі МОЗ України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ботулізм, #вірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #туберкульоз
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: