Олег Шупляк з Бережан став Заслуженим художником України

28.12.2017 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Олег Шупляк з Бережан став Заслуженим художником України. Відзначили митця згідно з Указом Президента України, нагороду йому вручили в Тернопільській обласній державній адміністрації. Нардеп Тарас Юрик наголосив, що  для нього – велика честь вручати цю відзнаку такому талановитому краянину. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook:

«Це велика честь, для мене, сьогодні вручити державну нагороду неперевершеному художнику Олегу Шупляку! Для мене особисто Ви «Заслужений» давно! Унікальність робіт Олега Шупляка визнав весь світ! Пишаймося разом нашими талановитими земляками!», - пише Тарас Юрик.

Також державні нагороди напередодні Нового Року отримали ще троє жителів Тернопільщини, - це головний інженер товариства «Агробізнес» Павло Гончар, звання «Заслужений лікар України» отримав лікар-хірург із Тернополя Іван Проць та звання «Заслужений працівник освіти України» отримала заступник директора Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу Галина Крижовачук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі