ПриватБанк визнано одним з найбажаніших роботодавців року

ПриватБанк визнано одним з найбажаніших роботодавців року.

28.12.2017 12:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

ПриватБанк увійшов до топ-20 «Рейтингу роботодавців України» за результатами рейтингу міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна. Під час розрахунку рейтингу враховувались оцінки як шукачів, так і експертів ринку праці, а саме дослідження включало в себе декілька хвиль опитування. У ході опитування визначали, як українці обирають для себе роботодавців і які компанії вважають найпривабливішими та такими, що найбільше піклуються про працівників.

«ПриватБанк завжди керувався принципом, що перспективи та стабільність компанії безпосередньо залежать від кожного її співробітника, – говорить керівник напрямку «Трудові ресурси» ПриватБанку Ольга Хлиніна. – Тому до підбору персоналу ми ставимося дуже відповідально. Соціальна відповідальність компанії, корпоративна культура, достойний рівень заробітньої плати й реальна можливість кар’єрного зростання – ось те, за чим приходять до нас на роботу».

На сьогодні штат ПриватБанку нараховує 21 400 працівників, із них майже 5 000 прийнято в 2017 році. Протягом року майже 4 000 працівників отримали кар’єрний рух, також цьогоріч у банку з’явилися нові професії: спеціалісти з активних операцій МСБ, спеціалісти зі споживчого кредитування та з обслуговування корпоративних VIP-клієнтів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі