Діти з різних куточків області приїжджають до новорічної ялинки та Різдвяної шопки у центрі Тернополя

27.12.2017 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Діти з різних куточків області приїжджають помилуватися головною ялинкою  Тернополя і подивитися на Різдвяну шопку посеред міста. Хлопчики та дівчатка прибувають з міст, сіл і селищ разом із батьками, а також з однокласникам і педагогами. Майже щодня їх можна зустріти на Театральному Майдані, сповнених святкового настрою і позитивних вражень:

«Я приїхала подивитися на новорічну ялинку зі Збаража з батьками, ми щороку приїжджаємо сюди у цей час. Особливо мені подобається тернопільська новорічна ялинка ввечері, коли вона світиться яскравими кольорами», – розповідає Оленка.

null

 

null

 

null

«А я приїхав сюди з однокласниками і вчителями з Бережан, мені дуже сподобалася Різдвяна шопка на центральній площі Тернополя, вона гарно зроблена, а ще біля неї поселили овечок і тваринки залюбки підходять до нас, їх навіть можна погладити», - каже п’ятикласник Андрійко.

Більшає людей на Театральному Майдані, звичайно ж надвечір, коли після навчання чи роботи усім хочеться прогулятися серед новорічної краси. Тернополяни та гості міста фотографуються біля ялинки та шопки, а також купують солодощі та новорічні сувеніри у «Файному зимовому містечку». Уже напередодні Нового Року та Різдва у Тернополі панує святкова атмосфера.

null

 

null

 

null

Фото: Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі