Ольга Лівель: «Ми запровадимо нові стандарти в гуманітарній сфері Хоросткова»

Опубліковано:
27 Грудня, 2017

Голова Гусятинської районної організації Української Галицької Партії, депутатка Хоростківської міської ради об’єднаної територіальної громади Ольга Лівель стала заступницею міського голови з гуманітарних питань. Вона здобула найбільшу підтримку, затвердили кандидатуру Ольги Лівель більшістю голосів. Партійка бачить великі перспективи та можливості, не боїться відповідальності, попри складність гуманітарної сфери, переконана, що все вийде. 

Що для вас означає нова посада?  

В першу чергу —  це додаткова можливість реалізовувати програмні засади, з якими наша команда йшла на вибори і впровадження яких ми вважаємо своїм першочерговим завданням. Звісно, це висока відповідальність перед громадою, депутатським корпусом та міським головою, які довірили мені гуманітарну сферу громади, важливий, але дуже складний напрям. Гуманітарні питання, які я відтепер буду курувати — це дошкільна, позашкільна та загальна освіта, охорона здоров’я, культура, спорт, молодіжна політика та інші… Тобто, та галузь, яка найбільше потерпає від недофінансування. Моїм завданням буде напрацювати таку модель роботи для кожної з цих сфер, щоб вони працювали належним чином і водночас ефективно витрачали кошти громади, які ми зможемо закумулювати на цей напрям.    

Чи не лякає велика відповідальність?

Відповідальність не лякає. Я добре знаю галузь, яку мені довірили. І головне — в мене є чудова команда УГП, яка допомагає напрацьовувати потрібні рішення, а також досить конструктивна співпраця з депутатським корпусом.

Хто підтримує? Чи хтось заважає?

В першу чергу підтримує міський голова, також і керівники установ, які тепер мені підпорядковуються, адже всі зараз зацікавлені в тому, щоб новостворена громада принесла нам нові можливості, а не нові клопоти. Впевнена, що так і станеться. Незважаючи на те, що вже відтепер відчуваєтьсься поодинокий саботаж окремих керівників чи працівників, яких лякають зміни — ми здатні вдихнути нове життя в ці сфери.

Над чим працюєте з однодумцями з УГП? 

Ми чудово знаємо проблеми, з якими щоденно стикаються жителі нашої громади. Тому постійно працюємо над механізмами їх вирішення. Першочергове завдання для нас сьогодні — це запуск міського автобуса. На черзі складніше завдання –  створення бізнес-кластерів. Вважаємо, що сьогодні не потрібно вигадувати якісь надзвичайні речі. Ми повинні працювати над тим, щоб були забезпечені спочатку першочергові потреби громадянина. Це наявність житла, роботи, можливість для дітей отримати якісну освіту та можливість корисно провести дозвілля

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лівель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: