Пенсіонерів на Тернопільщині садять за комп’ютери

Опубліковано:
26 Грудня, 2017

Добру справу організували на Тернопільщині в місті Козова. Зокрема, безкоштовні комп’ютерні двомісячні курси для людей, які перебувають на заслуженому відпочинку. Вони опановували найпоширеніші програми, користування електронною поштою.

Протягом цього часу декілька десятків пенсіонерів, переважно з міста та навколишніх сіл, навчилися користуватися доступними програмами Word, Excel, Paint, Google Chrome, Facebook, Messenger, а також електронною поштою. Навчання проходили двічі  на тиждень. Кожний урок тривав до години. За зручності та  засвоєння необхідної інформації інструктори організували дві-три групи. Дехто займався з вчителем індивідуально.

Отримані навички роботи та користування комп’ютером. відповідними поширеними в світовому  інформаційному просторі програмами допоможуть в повсякденному житті. Це спілкування  дітьми й рідними, друзями. що живуть і працюють за кордоном, оперативно знайти необхідну інформацію чи консультацію. довідковий матеріал  на будь-яку різноманітну тематику.

Благородний почин козівчан вартий уваги і практичного застосування у кожному районі Тернопільщини, Адже українці – це мудра й освічена нація, а реноме треба берегти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Козова, #комп’ютер, #курси, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонери, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: