У Тернополі зупинили авто з підробленими номерами

23.12.2017 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Автівку Smart зупинили патрульні на перехресті вулиць Бережанська-Лучаківського в обласному центрі.  За її кермом був житель Копичинців.  Під час перевірки документів з’ясувалося, що номерний знак транспортного засобу не відповідає дійсності. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також

У Тернополі вчергове викрали дорогий автомобіль
У тернополянина з автомобіля вкрали найсолодше

Підозри виникли щодо підробки ідентифікаційних номерів кузова авто. Також вияилось, що за номерними знаками, які були прикріплені до малолітражки, зареєстровано автомобіль Mercedes-Benz Vito. Власник транспортного засобу розповів, що придбав його. Проте у поліції припускають, що, найімовірніше, машину пригнали з-за кордону. А щоб не розмитнювати, її переробляли під наявні документи.

Проти власника підроблених номерів розпочали кримінальне провадження за статтею 290 ККУ - знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, або заміна без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу. Автомобіль поміщено на арешт майданчик. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу вилучено. Якщо експертиза підтвердить, ідентифікаційні номери кузова авто таки підроблені, водій втратить його назавжди.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі