Протягом чотирьох днів Святий Миколай подорожував по Скалі-Подільській, роздаровуючи всім на своєму шляху образочки та солодощі

Опубліковано:
22 Грудня, 2017

Похід святого при, парафії УГКЦ Скали-Подільської, розпочався з недільного богослужіння, після якого дуже багато діточок отримали дарунки. Наступного дня Миколай проходжався з помічниками по всій Скалі-Подільській і кожному хто зустрічався по дорозі бажав радості та Божого благословення. Зокрема діткам двох місцевих шкіл та працівникам торговельних центрів. У вечір перед самим святом Миколай, по проханню батьків, давав подаруночки діткам, які його чекали вдома. На празник мирлікійського чудотворця постать угодника Господнього, разом із діточками музичної школи, з короткою творчою та духовною програмою побували у двох скалецьких садочках, у поліклініці, у селищній раді та психоневрологічному будинку-інтернаті. А на завершення своєї благодійної місії завітав на академконцерт до дитячої музичної школи.

Свтого Миколая повсюди супроводжував місцевий греко-католицький священик, о. Василь Германюк, який, організовуючи акцію, благословляв жителів містечка і заохочував любити Бога якнайбільше.

Парафія УГКЦ висловлює вдячність дитячій музичній школі за співпрацю при організації святкувань через Ірину Івасєчко, яка склала концертну програму і за музичний супровід Віктору Кустіцькому на славу Божу.

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #миколай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: