Обвинувачений у вбивстві випускниці з Вишнівця постане перед судом

22.12.2017 09:43   Джерело: Досьє 102
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Слідчі обласного управління Нацполіції зібрали достатню доказову базу провини неповнолітнього жителя Збаражчини, причетного до смерті юної мешканки селища Вишнівець.

Досудове розслідування, розпочате за статтею 115 ККУ, завершено.

Читайте також

На Тернопільщині засудили 8 осіб за незаконне видобування каменю
Суд дозволив скандальному політику з Тернопільщини виїжджати за кордон: у нього там є дитина

Нагадаємо, мешканку смт. Вишнівець знайшли на узбіччі дороги вранці, 26 червня. Розслідування резонансного злочину тривало пів року, було проведено ряд різних експертиз.

Слідчо-оперативні заходи та зібрані докази допомогли встановити особу підозрюваного. Ним виявився житель сусіднього села – студент другого курсу місцевого вишу, 2001 року народження.

У четвер, 21 грудня, працівники поліції направили обвинувальний акт за частиною 2 п.10 статті 115 ККУ ( Умисне вбивство поєднане із насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом) та частини 3 статті 153 ККУ (Задоволення статевої пристрасті неприродним способом, що спричинило особливо тяжкі наслідки).

Міру покарання обвинуваченому невдовзі обере суд.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Досьє 102  

Коментарі