Галицький камерний оркестр підготував тернополянам до свят музичні «Дарунки Різдва»

Опубліковано:
21 Грудня, 2017

«Дарунки Різдва» – так цього року називатиметься традиційна новорічно-різдвяна програма, яку Муніципальний Галицький камерний оркестр представить своїм шанувальникам. Відбудеться дійство 25 грудня, в понеділок, в Українському Домі «Перемога». За словами художнього керівника і диригента колективу, народного артиста України Василя Феленчака, у концерті звучатимуть як звичні для новорічного часу мелодії, на зразок мелодії «Десь у моїй пам’яті» з кінофільму «Один вдома» чи увертюри до оперети «Летюча миша» Йогана Штрауса, так і цікаві популярні твори на зразок «Менуету» Поля Моріа, естрадні мотиви, що знайдуть відображення у композиціях «Happy New Year» з репертуару «АВВА» та «Let it snow», яку виконував Френк Сінатра. Не обійдеться і без улюблених різдвяних творів, таких як «Тиха ніч», «Дзвіночки дзвенять», «Щедрик» та українських колядок.

А головну ідею концерту про те, що життя продовжується, несучи нас з дня у день від Різдва до Різдва, від 31 грудня до 31 грудня, і треба радіти кожній його миті, приймаючи як особливий подарунок, підтвердять твори Едварда Пола та Джорджа Вайла «Це найчудовіший час у році» та «Ритмічні спалахи Різдва» Брайана Белмаджеса.

null

Отже, концерт «Дарунки Різдва» відбудеться 25 грудня, в понеділок, в Українському Домі «Перемога» о 17 годині.

Квитки можна придбати в касі Українського дому «Перемога» (тел. 52-15-00). Телефони для довідок: +38-066-114-86-34, +38-096-320-00-73.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олена лайко, #оркестр, #різдво, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: