Про це доповів начальник Управління полковник служби цивільного захисту України у Тернопільській області Віктор Маслей під час відеоселекторної наради з представниками служб цивільного захисту області та голів районних державних адміністрацій.

Читайте також

Водіям на замітку: як кермувати у негоду, щоб не втрапити в халепу

За його словами,  підрозділи ДСНС області готові до реагування на надзвичайні події під час ускладнення погодних умов. 400 чоловік особового складу та понад 200 одиниць спеціальної та допоміжної техніки перебувають у повній бойовій готовності, та прийдуть на допомогу у випадку загрози життю людей.

Відпрацювання спільних дій провели спільно із представниками обласної та районних держадміністрацій, Національної поліції, облавтодору та інших служб цивільного захисту. За досвідом минулих років визначено місця, де дислокуватимуться тягачі і техніка підвищеної прохідності. У разі значного зниження температури будуть розгорнені мобільні пункти обігріву на базі підрозділів ДСНС. У повній готовності знаходяться 4 спеціальні автомобілі підвищеної прохідності, які обладнанні пунктами обігріву.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #зима, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: