У відомому супермаркеті обдурюють тернополян (Фото)

Опубліковано:
20 Грудня, 2017

“Чесна вигода” напередодні Новорічно-Різдвяних свят виявилася не такою вже й чесною. У магазинах Національної мережі торгівельних центрів “Епіцентр” оббирають покупців. На один з них поскаржилася тернополянка у соціальній мережі, і запевнила, що на цьому не зупинятиметься, – пише Терен.

– Прийшла я 14 грудня в “Епіцентр”. На ціннику була ціна за знижкою. Придбала 3 освіжувача гелевих. Сіла в машину, порахувала… шось не те пальто, – пише Олена Степанова. – На другий день умисне поїхала в “Епіцентр”, взяла такий самий освіжувач. На касі знову бьють вищу ціну. Показую фото цінника… Приходить тітонька і дає касиру гривню, ніби-то я за вас доплачу. Та питання не в гривні, а в порядку. Я і сама можу доплатити. Але ж я жінка і кожного разу зранку дивлюсь в дзеркало і на лобі в мене НЕ написано “лох”.

Схожу ситуацію описали й інші користувачі соцмережі Facebook.

– Та ж біда була 1 вересня. Жалюзі купляв, різниця в 200 грн вийшла… – пише Володимир Боровий.

– Аналогічна ситуація з освіжувачем для повітря. На ціннику одна ціна, а на касі зовсім інша, різниця – 20 грн, – коментує інша тернополянка Світлана Бойчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #епіцентр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обман, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: