У Тернополі урочисто запалили головну ялинку міста

Опубліковано:
20 Грудня, 2017

Освячення Різдвяної шопки та урочисте відкриття головної ялинки Тернополя відбулось на Театральному майдані. Участь у заходах взяв міський голова Сергій Надал.

null

Фото з мережі Інтернет

«Щиро вітаю всіх з офіційним початком різдвяно-зимових свят, символом яких є наша традиційна ялинка! Сьогодні ми запалюємо свято. Свято надії, сподівань та радості! Традиційно тернопільська ялинка запалюється вогнями у день Святого Миколая. І ми всі просимо у святого про мир в Україні та молимося за наших захисників, які щодня ризикують своїм життям, щоб над нами було мирне небо, – зазначив очільник Тернополя.

Під час урочистостей тернопільські пластуни передали громаді міста Вифлеємський вогонь миру, який є свідченням Божої благодаті для усього людства.

«Хай цей благодатний вогонь дарує Україні мир над головою! Я бажаю всім нам у ці дні здоров’я і Божої ласки», – додав Сергій Надал.

У рамках дійства перед тернополянами виступили творчі колективи міста, які подарували святковий концерт із мотивами прийдешнього Нового року та Різдва Христового.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вогонь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: