Напередодні свята Миколая представники ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області долучилися до добрих справ

Опубліковано:
18 Грудня, 2017

В конференц-залі адміністративного корпурсу начальник ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець та начальник Управління фітосанітарної безпеки Віталій Панькевич вручили подарунки дітям добровольців, які воюють на Сході. А саме представникам Тернопільського підрозділу окремої тактичної групи «Волинь» Української Добровольчої Армії. 10 пакетів іграшок і солодощів отримали діти Романа Лисого, Михайла Сивулича, Володимира Братуся, Володимира Ришти, Євгена Бабіча, Дмитра Гайдуцького та загиблого волонтера Ігоря Бабія.

Василь Хомінець побажав діткам щасливого дитинства та здійснення усіх мрій, а їхнім батькам мужності, Божої опіки та мирного неба над головою.

Перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Володимир Богоніс разом з в.о. начальника Держпродспоживслужби в Лановецькому районі Олександром Міняйлом відвідали родину загиблого в АТО Юрія Коваля. 

Напередодні свята Миколая гості подарували донечкам Олександрі та Юлії солодкі подарунки і світильник та побажали успіхів у навчанні та здоров’я.

ДОВІДКА. Юрій Вікторович Коваль ( 23 травня 1972, м. Ланівці, Тернопільська область,) – старшина Збройних сил України, учасник війни на сході України, командир відділення ( 14-та окрема механізована бригада). Загинув від кулі ворожого снайпера у м. Мар’їнка Донецька область 20 лютого 2016р.   По смерті залишилися дружина Коваль Світлана Миколаївна та дві доньки Олександра та Юлія. Указом Президента України № 58/2017 від 10 березні 2017 року «за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку» нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеня (посмертно). 

   

  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #миколай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: