ІІ Всеукраїнський форум «КіноХвиля»: програма 19 грудня – кіно, зустрічі з митцями, кастинги (Фото)

Опубліковано:
18 Грудня, 2017

Під час ІІ Всеукраїнського форуму “КіноХвиля” – “Кінопрорив”, який триватиме три дні починаючи від неділі 17 грудня до вівторка 19 грудня, глядачі побачать рекордну кількість фільмів ігрових та документальних. Це будуть прем’єри да допрем’єрні покази. Тернопіль чекає на талановитих гостей відомих режисерів, акторів та продюсерів. 

Усі дні насичені зустрічами з митцями, майстер-класами, кастингами.

Триватиме дійство на трьох локаціях Палац кіно (вул. І. Франка, 8), бібліотека-музей «Літературне Тернопілля» (вул. І. Франка, 21) та Український дім «Перемога» (бульв. Т. Шевченка, 27).

Програма ІІ Всеукраїнського форуму “КіноХвиля” – “Кінопрорив” – день третій, 19 грудня (вівторок)

Локація: Палац кіно (вул. І. Франка, 8)

09.00 –  Відкриття кінотролейбуса.

10.00 – Cвяткові мультиглядки від анімаційної студії «Новаторфільм»/

11.00 – Майстер-клас із анімації від Степана Коваля.

Степан Коваль – один із найактивніших українських мультиплікаторів, режисер, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка та Берлінського кінофестивалю. Творець анімаційної студії «Новаторфільм».

11.30 –  Кіноперегляд: кіно для настрою: «Креденс» (реж. В. Васянович, 2014 р., 81 хв.)

Різдвяна казка, котра схожа на страшний сон. Для того, щоб просто жити і займатись улюбленою справою, головному герою Орестові необхідно пройти неабиякі випробовування. 

13.00  –  Кіноперегляд телесеріалу: «Мир вашому дому» (реж. В. Лерт, 2017 р., 120 хв.)

Дія картини відбувається на початку ХХ століття. Тев’є-молочар живе в маленькому селі. Він бідний і вірить, що у його доньок єдиний шанс уникнути бідності – вдале заміжжя. Тев’є приймає вигідну пропозицію від свата, але у його прекрасних доньок є інший план.

15.00  – Спілкування з кіноактором Віктором Андрієнком.  

15.10  – Кіноперегляд: «Моя бабуся Фані Каплан» (реж. О. Дем`яненко, 2016 р., 110 хв.)

В основі фільму журналістське розслідування, яке відбувається в наші дні. В паризькому передмісті Сент-Женев’єв де Буа, в Російському домі доживає останні дні старий, який володіє щоденником своєї бабці Фані Каплан.  Із цього щоденника київська журналістка Марина дізнається пронизливу історію «сліпого» кохання Фані Каплан до чоловіка на ім’я Віктор Гарський. Доведено, що він двічі використовував закохану в нього дівчину Фейгу (Фані Каплан) у своїх політичних іграх. Уперше, ще до революції, вона відбула за нього десятилітню каторгу, де осліпла і серйозно підірвала здоров’я. Вдруге — опинилась на місці, де він призначив їй побачення — 30 серпня 1918 року. Навряд чи це було збігом – місце розташовувалося поряд і з заводом Міхельсона, де стався замах на Леніна.

17. 00 – Кіноперегляд: «Рівень чорного» (реж. В. Васянович, 2017 р., 90 хв.)

50-річчя стає початком складного етапу в житті весільного фотографа Кості. Все, що він любив і до чого був прив’язаний, відходить назавжди. Хоча таких речей у його житті не так вже й багато: паралізований після інсульту батько, подругастиліст весільного журналу, старий кіт, слайди, на котрих він молодий та щасливий. Костя все життя фотографує чуже щастя. Для нього це звичайна рутина. Фільм «Рівень чорного» – претендент від України на ювілейну 90-ту церемонію вручення кінопремії «Оскар» Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії «Найкращий фільм іноземною мовою».

19.00 – Офіційне закриття ІІ Всеукраїнського форуму «КіноХвиля».

Локація:  бібліотека-музей «Літературне Тернопілля» (вул. І. Франка, 21)

10. 00  – 15. 00 –Кастинг-прослуховування  тернопільських акторів та аматорів віком від 17 років  для кількох нових кінострічок.

Прослуховування проводить відома українська кастинг-директорка та акторська агентка Алла Самойленко спільно з колегами.

nullnull

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кастинг, #кінофорум, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: