У Тернополі запрацює оновлена програма «Здоров’я тернополян»

Опубліковано:
16 Грудня, 2017

У 2017 році в Тернополі особливо велику увагу приділяли оновленню міських лікарень. Зокрема, завершили ремонти з термомодернізації тернопільської комунальної лікарні швидкої допомоги, закупили необхідне обладнання, провели капітальний ремонт інфекційного відділення.

У тернопільській комунальній лікарні №2 відремонтували дах, придбали реанімаційні монітори. Усе необхідне обладнання з’явилось і у лікарні №3.

Окрім цього, у Тернополі з’явився сучасний комп’ютерний томограф, який може робити найвищу якість обстеження. Завдяки тому, що апарат був придбаний за кошти міського бюджету можна буде забезпечити надання послуг для соціально-незахищених категорій тернополян на безкоштовній основі.

– Наступного року ми також плануємо продовжити ремонти у всіх тернопільських лікарнях, виділяти кошти для нового медичного обладнання. Окрім іншого, запрацює вже оновлена програма “Здоров’я тернополян”, яка передбачає зробити наші лікарні більш домашніми. Тому що кошти на придбання обладнання виділяються, а такі елементарні речі, як рушники, постільна білизна, нові ліжка – про це ми часом забуваємо. Тому на це ми спрямовуємо суму коштів, щоб оновити наші лікарні, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: