У Тернополі обмежуватимуть рух транспорту під час снігопаду

Опубліковано:
12 Грудня, 2017

В межах міста обмежуватимуть рух великовагового транспорту без антибуксових пристроїв під час снігопаду. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету.

“Ідеться про проїзні шляхи, які сумісні з дорогами загального користування М-12, Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, М-19, Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, Р-41, обхід м. Тернополя та на інших вулицях міста при умовах снігопаду, ожеледиці на інших несприятливих погодних умовах. Також заборонено паркування транспортних засобів на вулицях та дорогах міста, крім спеціально відведених місць для паркування при умовах снігопаду, ожеледиці на інших несприятливих погодних умовах, – повідомили у міській раді”

До слова, рішення було прийняте з метою забезпечення безпеки дорожнього руху при несприятливих погодних умовах, належного утриманню шляхово-мостового господарства, під’їзду спеціальної аварійно-рятувальної техніки та вивезення побутових відходів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обмеження, #снігопад, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: