Неподалік від Тернополя на підприємстві трагічно загинув 29-річний чоловік

Опубліковано:
10 Грудня, 2017

7 грудня, близько 00:20 на лінію «102» надійшло повідомлення від директора товариства розташованого в селі Біла Тернопільського району. Заявник розповів, що один із працівників через необережність потрапив між робочі поверхні млина, в результаті чого помер, – повідомляє Галас.

Читайте також

На Тернопільщині – дві смерті через паління в ліжку
В Тернополі помер 5-місячний хлопчик
 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка встановила, що потерпілим виявився житель села Малий Ходачків 1988 року народження. Молодик під час роботи занадто сильно нахилився над ввімкненим механізмом, який зачепив його за одяг та затягнув. В результаті нещасного випадку краянин помер від удушення.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 271 Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біла, #млин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагічний випадок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: