«Небо падає» – відомий тернополянин презентував зворушливу пісню

07.12.2017 22:43   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернополянин Андрій Лучанко, якого ви знаєте як учасника шоу “Голос Країни”, колишнього вокаліста гурту Fireplace, презентував дебютний сингл “Небо падає” в рамках сольного проекту Luka, - пише Файне місто.

За словами музиканта, ця пісня була написана три роки тому, і за цей час вона пережила кілька видозмін і стала для автора дуже особливою.

- Це була революція, день, коли була розстріляна “Небесна Сотня”. У її рядах був молодий хлопець родом з Тернопільщини на ім’я Устим Голоднюк. Я його особисто, на жаль, не знав, але неодноразово бачив на Майдані – його важко було не помітити, адже це була неймовірно життєрадісна людина, із яскравою блакитною каскою на голові. Він узяв звичайну будівельну помаранчеву каску і перефарбував її у небесно-блакитний колір. Коли розпочиналися гострі моменти революційних протистоянь, для того щоб не лякати жінок і дітей, він вигукував не “небезпека”, а “небо падає” Мені ці слова настільки глибоко запали у душу, що я практично одразу написав відповідну пісню, – розповідає Luka.

До мурашок… Ви маєте почути цю пісню:


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі