Не стало 21-річної Марти, яка потрапила в ДТП на вулиці Степана Бандери

Опубліковано:
7 Грудня, 2017

«Мартуся !!!! Я мала можливість поспілкуватись з тобою лише один раз!!!! Сонечко ти дуже світла і позитивна людина!!!! Такою ти і залишишся в мому серці!!! Вічна пам‘ять Тобі!!! Ми за тебе молимось!!!! – написала  Kateryna Gavryshko. Світлина дівчини і свічка тепер на сторінці Марти Зінчук, дівчини, яку збила автівка на вулиці Степана Бандери.  Дівчину у стані коми доставили до університетської лікарні. Медики зробили все можливе і казали, що тепер залишилися надія на Бога. Батько, прибитий горем, навіть не мав сили спілкуватися з журналістами. Він тоді ще не знав, що в ніч на 7 грудня, його доньки не стане.

Весела, усміхнена, добра і життєрадісна, –  такою Марта залишиться у пам’яті друзів. Її сторінка у мережі Фейсбук рясніє повідомленнями про співчуття і болю від утрати.

 Нагадаємо, Марта переходила дорогу на проспекті Степана Бандери біля магазину “У Василя”  5 грудня, близько 21.40 години. У той час автомобіль Mercedes-Benz Sprinter  порушив правила дорожнього руху і дівчина опинилася під колесами автівки…

Водієві може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі. Наразі справою займається слідчий.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #марта, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: