Роман Заставний взявся за тернопільську «родзинку»

Опубліковано:
7 Грудня, 2017

Голова Тернопільської обласної організації «Народного фронту» Роман Заставний вирішує долю головної «родзинки» Тернополя. Народний депутат спільно з науковцями організував круглий стіл з покращення екологічного стану місцевого ставу. Після перших обговорень Роман Заставний повідомив, що ідею якнайшвидше вирішити проблеми з чистотою озера підтримують як науковці, так і представники влади.

«Вже співпрацюємо з науковцями Тернопільського педагогічного університету в цьому напрямку. Далі сформовані пропозиції подамо на розгляд Міністру екології Остапові Семераку», – зазначив Роман Заставний.

Читайте також

Ще кілька мільйонів від держави на Тернопільську дамбу пролобіювали нардепи

Підтримує депутатів і науковців у цій справі й міська влада.

«Прагнемо об’єднати ідеї науковців, громадськості, депутатів, аби прийняти одне правильне рішення щодо екології Тернопільського ставу. Ми впевнені, це дасть змогу «вдихнути» в наше озеро нове життя», – підсумовує Роман Заставний.

Додамо, оскільки Тернопільський став розташований в центрі міста, водойма є чи не головною «родзинкою» для мешканців і туристів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заставний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеро, #став, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: