Власник тернопільської радіостанції «УХ-радіо» Юрій Фартушняк запускає кабельний телеканал «Тернопіль 1». 30 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву ПП «ТРО “Тернопіль-медіа”» заяву про видачу ліцензії на кабельне мовлення.Власник «УХ-радіо» запускає в Тернополі телеканал«Тернопіль 1» планує запуститися в першій половині 2018 року і спершу мовитиме тільки в тернопільській кабельній мережі компанії «Воля» (ТОВ «Телесвіт»). За словами Юрія Фартушняка, телеканал буде тісно інтегрований із соціальними мережами, – пише «Детектор медіа».

Формат телеканалу «Тернопіль 1» – інформаційно-розважальний. Заплановано 16,5 годин на добу програм власного виробництва. У програмній концепції переважатимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні передачі (9,5 годин на добу), розважальні передачі (3 години 40 хвилин на добу). Також будуть культурно-мистецькі (1 година 10 хвилин), науково-просвітницькі (40 хвилин), освітні (30 хвилин), релігійні (30 хвилин) і дитячі (5 хвилин) передачі, а також підбірка музичних творів (30 хвилин) і фільмопоказ (1 година 20 хвилин).

Власником і керівником ПП «ТРО “ Тернопіль-медіа ”» є Юрій Фартушняк. Він же є власником і керівником ПП «ТРО “Українська хвиля”» – тернопільської радіостанції «УХ-радіо». У минулому пан Фартушняк був депутатом Тернопільської міської ради.

До речі, 30 листопада Нацрада задовольнила заяву «УХ-радіо» про продовження ліцензії на мовлення на частоті 101,1 МГц у Тернополі. Ліцензію продовжено на сім років. «УХ-радіо» (спершу називалося «Українська хвиля») мовить з грудня 1998 року, її формат – 100% української музики та української мови.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телеканал, #тернопіль, #тернопільські новини, #фартушняк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: