Ще пів року до випускного, а у Тернополі вже ажіотаж

Опубліковано:
5 Грудня, 2017

Найважливішим моментом у житті школяра є випускний вечір. Хлопці особливо не переживають. А що стосується жіночої половини, тут все набагато складніше. Насамперед необхідно вибрати гарну сукню. Потім туфлі, прикраси і, звичайно ж, святковий макіяж, – пише Файне місто

Більше, ніж пів року до дня, коли одинадцятикласники стануть на стежину дорослого життя, а вільних місцяь на макіяж у провідних майстрів Тернополя уже немає.

Додамо, що модний макіяж 2018 не можна охарактеризувати одним словом, аж надто багато варіантів запропонували стилісти в цьому сезоні – починаючи від всіма улюбленого smoky eyes і закінчуючи вечірнім макіяжем з елементами графіки. Візажисти кращих будинків моди зійшлися в одному – макіяж не повинен виглядати ідеально, шик і витонченість залишилися в минулому. Простота технік і злегка недбале виконання – ось, що відрізняє макіяж 2018.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускний, #макіяж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: